Wednesday, 23 April 2014

Mohon clash nanti !

Harini aku dah mula start belajo bawa kereta kat litar. Almaklum lah maseh L. Harini aku kena teruk-teruk baqhang. Kena marah, kena maki and kena dua-dua. Entah la kenapa ngan aku. Jadi kurang pandai bila drive kereta. Jadi budak blur then kena maki habis habisan. Aku rasa down yang amat. Pak cik tu memanjang cakap :

"nanti fail, nanti fail, nanti fail"

sampai parking aku buat tadi, rasa macam nak empuk jaa kereta tu. Frust menonggeng melanda kot... aku rasa nak give up la la tu jugak.

dia ada bukit, parking, 3 penjuru. tapi rasa cam yakin ngn dua lagi tapi asyik salah jalan ja and stereng macam tanak pusing. Apa kehel ngan aku ni?

aku mohon in future aku akan bina kereta sendiri.

kawan aku cerita :

ohh dgn cikgu melati lg tekanan kalau melayu xpa yg lain perghh boleh nangis ow haha .

maksud dia, belajo kat pusat kereta lagee laa tekanan tapi bagi aku tekanan dah ada dah tak perlu pi kat pusat kereta tu pun tu memey nak buat aku rasa nak nangis


Aku mohon sangat sangat clash nanti bila dah pass ! Aku tara sekarang pun dengaq ja kelas, aku trauma. aku akan kena marah punya.


aku mohon clash gila gila dengan pengajar tu !

No comments:

Post a Comment